LAAT IEDEREEN WETEN DAT JE NOG AAN DE SLAG BENT

Als ondernemer is het cruciaal dat (potentiële) klanten weten of je nog aan de slag bent op en welke manier. Met deze tips & tools kan je via jouw kanalen communiceren en zo (nieuwe) klanten vinden.

1. Verifieer je bedrijf op wijwerken.be

Op wijwerken.be staan reeds 300.000 Belgische bedrijven en ondernemingen. Via de zoekbalk kan je je eigen bedrijf zoeken. Klik vervolgens op de knop ‘ben jij de eigenaar van dit bedrijf’ om te verifiëren of je nog actief bent.

Je kan ook aangeven op welke manier je momenteel werkt. Op die manier krijgen (potentiële) klanten een duidelijk overzicht waar ze terecht kunnen. Hiervoor kan je kiezen tussen 5 categorieën:

  • Levering aan huis
  • Afhalen ter plekke
  • Dienstverlening op afstand
  • Dienstverlening aan huis
  • Andere dienstverlening

Zoek en verifieer je bedrijf op wijwerken.be

Vind je je bedrijf niet terug op wijwerken.be?
Dan kan je je bedrijf eenvoudig toevoegen via dit formulier. Zo verschijnt je bedrijf op goudengids.be en wijwerken.be.

Voeg je bedrijf toe op wijwerken.be

2. Hang de poster aan je raam

Print deze poster af en hang hem aan je raam om iedereen te tonen dat je zaak nog actief is en klanten bij jou terecht kunnen.

Print de poster

3. Verander je profielfoto op Facebook

Met een aangepaste profielfoto toon je iedereen dat je nog aan de slag bent. Verander je profielfoto en moedig je collega’s aan hetzelfde te doen.
Je kan op voorhand instellen hoe lang je je profielfoto wil veranderen. Daarna verandert hij automatisch naar je oude profielfoto.

Pas je profielfoto aan

4. Stel je e-mailhandtekening in

Download de afbeelding en voeg die toe op in je e-mail handtekening.

Download de e-mailhandtekening

5. Gebruik de gifs op Instagram

Voeg op Instagram onze gifs toe aan jouw verhaal. Om dit te doen zoek je bij gifs op ‘wijwerken’. Zo krijg je een overzicht van alle beschikbare gifs die je kan gebruiken.

Voeg toe op Instagram

6. Tag @wijwerken.be op Instagram of tag onze Wijwerken Facebookpagina

Tag onze pagina op Instagram en Facebook en deel jouw berichten met #wijwerken. Elke dag delen wij verhalen van ondernemers op onze eigen profielen om jullie extra te promoten.

Tag op Instagram Tag op Facebook

7. Spoor anderen aan om ook lokale handelaars te steunen

Deel onze Facebookpost en spoor je collega’s, vrienden & familie aan om lokale handelaars ook te steunen. Hoe meer mensen dit delen, hoe meer steun we kunnen voorzien voor onze Belgische bedrijven.

Deel onze Facebookpost

Menu